spot_img
marți, septembrie 27, 2022
spot_img

Cine este în cărți pentru a deveni noul director general al CFR Călători

Traian Preoteasa, fost director general al CFR Marfă, are toate șansele să fie noul director general al CFR Călători, în locul lui Ovidiu Vizante.

UPDATE E oficial. Traian Preoteasa este noul director general al CFR Călători, în locul lui Ovidiu Vizante

Traian Preoteasa a deținut în ultimii ani mai multe funcții de conducere în sistemul feroviar de stat. În ultima perioadă, Traian Preoteasa a fost director general adjunct al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA și apoi director general al CFR Marfă, societate pe care a băgat-o în procedura judiciară de concordat preventiv.

CITEȘTE și Ultima zi a lui Ovidiu Vizante la conducerea CFR Călători. Bilanțul mandatului

Noul director general al CFR Călători: Traian Preoteasa, în locul lui Ovidiu Vizante

noul director general al CFR Călători percheziții la CFR Marfă Experții sociali de la CFR Marfă măști de protecție pentru angajații CFR MarfăPreoteasa a terminat liceul CFR Craiova, apoi Facultatea de Electrotehnică tot la Craiova, și-a obținut diploma de masterat de la Școala Națională de Științe Politice și Administrative, a făcut studii de apărare şi securitate naţională la Colegiul Național de Apărare, în 2005, și și-a luat doctoratul în inginerie mecanică, la Craiova. CV-ul lui Traian Preoteasa.

Imediat după absolvire, el a lucrat la Revizia de Vagoane din Craiova, iar cu timpul a ajuns director la principalele companii de cale ferată.

În 2011 Traian Preoteasa a făcut parte dintr-un lot de angajați ai CFR și CNADNR (actuala CNAIR) trimiși în judecată în dosarul gripei aviare, însă a fost achitat în cele din urmă.

Ovidiu Vizante, actualul șef al CFR Călători, și-a dat demisia începând cu data de 1 octombrie, astfel că joi a fost ultima sa zi în fruntea operatorului feroviar de stat.

Ultimele Articole