spot_img
joi, ianuarie 20, 2022
spot_img

Dominique Reiniche este noua șefă a Eurostar. A lucrat la Coca-Cola și Kraft Jacobs Suchard

Dominique Reiniche este de la 1 iulie noua șefă a Eurostar. Consiliul de Administrație al Eurostar a anunțat desemnarea noului șef al transportatorului feroviar franco-britanic.

noua șefă a Eurostar

Ea o va înlocui începând de luni pe Clare Hollingsworth, care ocupa această funcție din 2013, informează Ville, Rail & Transports.

Absolventă a École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales (ESSEC) din Paris, Dominique Reiniche și-a făcut ”ucenicia” la Procter and Gamble și Kraft Jacobs Suchard, înainte de a ocupa diferite poziții-cheie la Coca-Cola Enterprises et The Coca-Cola Company, unde a fost președinte executiv pentru Europa.

Noua șefă a Eurostar conduce PayPal

Ea este în momentul de față președinte al Consiliului de Administrație al Chr. Hansen, companie multinațională specializată în bio-știință, și director non-executiv la Mondi, PayPal, Severn Trent și Axa.

Anul trecut, Eurostar a avut afaceri record, iar trenurile sale au transportat pe sub Canalul Mânecii peste 11 milioane de călători. Compania a înregistrat o creștere de 7% comparativ cu 2017. În același timp, creștrea vânzărilor de bilete a fost de 12%.

Aceste rezultate bune sunt în mare parte obținute pe seama deplasărilor de afaceri, în creștere cu 12%, confirmând astfel popularitatea serviciului Business Premier, care oferă o flexibilitate totală și înregistrarea în numai zece minute.

Nici traficul de plăcere, turistic, nu a stat pe loc, deoarece deschiderea în urmă cu un an de zile a rutei spre Amsterdam a atras deja 250.000 de pasageri. Un al treilea tren pe relația Londra – Amsterdam și retur a fost lansat în luna iunie, pentru a face față cererii în creștere.

Ultimele Articole