spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

DOCUMENT Noua organigramă a CFR SA: 11 muncitori, 600 de specialiști

CFR Central va avea 11 muncitori, 122 persoane de conducere și 523 de persoane pentru sectorul administrativ, potrivit Organigramei aprobate de directorul general al companiei, Ion Simu-Alexandru, cel care, ajutat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ocupat trei funcții în patru zile.

CFR central va avea 11 muncitori, 122 persoane de conducere și 523 personal administrativ, potrivit Organigramei aprobate de directorul general CFR SA, Ion Simu-Alexandru, valabilă din data de 16 mai 2022.

Organigrama este prezentată și pe situl CFR, însă fără a fi menționat numărul de personal. Totodată, conducerea CFR SA a aprobat și organigramele cadru ale Regionalelor de cale ferată. Structura acestora include modificări cauzate de absorbția părții de exploatare a Electrificare CFR SA, dar și „inovații” ale conducerii. Astfel, apar servicii instalații electrificare în cadrul diviziei instalații, birouri proiectare infrastructură feroviară, birouri facturare utilități, divizii economice sau comerciale. Organigramele regionale cuprind și birouri verificare prestații TUI.

Noua organigramă centrală a fost aprobată recent și de Adunarea Generală a Acționarilor, la doar câteva luni după ce fusese aprobată o altă organigramă. Mai jos, organigrama – cadru a regionalelor.

 

Citește și cum pe baza unei inovații administrative omul de încredere al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns să fie ”uns” la conducerea Regionalei Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. El a reușit performanță de a ocupa succesiv în patru zile succesiv trei funcții în cadrul companiei.

Ultimele Articole