miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Nouă companii vin cu o ofertă de peste 50 de posturi și stagii de practică la Târgul de Carieră Feroviară în România

Târgul de Carieră Feroviară

La Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția a III-a, care va avea loc în mediul online, în perioada 8-9 decembrie 2020, nouă companii vin cu o ofertă de peste 50 de posturi și stagii de practică.

COMPANII PARTICIPANTE

Parteneri SILVER Parteneri BRONZE

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, continuă seria Târgurilor de Carieră Feroviară în România cu ediţia a III-a, propunându-și să le ofere tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu șansa de a intra în contact direct cu angajatorii. La evenimentul, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, și-au anunțat prezența nouă companii: UNICOM TRANZIT, GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR), Arcada Company, SPIACT CraiovaSocietatea de Transport București STB SA, TPF Inginerie SRL, Vest Trans Rail, voestalpine Railway Systems Romania SA și Baicons Impex.

Participanții la acest eveniment vor găsi oferte atractive şi vor avea posibilitatea de a interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă. Evenimentul le oferă candidaților posibilitatea unei cariere feroviare, propunând atât locuri de muncă, cât și stagii de practică și oferte de cursuri de calificare. Domeniul feroviar oferă o stabilitate a locurilor de muncă prin însuși specificul său: nu sunt proiecte cu durată limitată de execuție (cum este cazul constructorilor sau al proiectanților) și reprezintă un domeniu de viitor, în condițiile eforturilor depuse la nivel european pentru trecerea la moduri de transport ecologic.

Ce trebuie să faci pentru a participa la
Târgul de Carieră Feroviară în România

  • Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  • Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  • Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  • Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  • Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Participând la acest eveniment, vei găsi oferte atractive şi vei interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă

GRUP FEROVIAR ROMÂNGRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană. GRUP FEROVIAR ROMÂN este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.
Unicom Tranzit este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994. Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group.
La această ediție compania vine cu o ofertă ce cuprinde următoarele posturi: Inginer Mecanic – Prelucrări Mecanice, Inginer Coordonator Proces Sudură, Inginer Tehnolog – Normator Producție, SEF TREN, SEF MANEVRA, MANEVRANT VAGOANE, REVIZOR TEHNIC VAGOANE, MECANIC LOCOMOTIVA, ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII LOCOMOTIVE, INGINER MR – REPARATII LOCOMOTIVE, LACATUS MECANIC REPARATII LOCOMOTIVE, TEHNICIAN REPARATII LOCOMOTIVE, GESTIONAR DEPOZIT PIESE DE SCHIMB, MATERIALE SI COMBUSTIBILI, MACARAGIU POD RULANT SI AUTOMACARA, INSPECTOR DE CALITATE, LACATUS MECANIC(LMAET) REPARATII VAGOANE DE MARFA, SUDOR REPARATII VAGOANE DE MARFA, VOPSITOR INDUSTRIAL.
Arcada Company este lider național în construcția de poduri, în special de cale ferată, iar printre lucrările emblematice ale firmei se numără reabilitarea în timp record a podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă, precum și construcția liniei ferate care va face legătura între Gara de Nord din București și Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Compania, cu sediul în Galați, face angajări pentru posturile de INGINER EXECUȚIE CFDP și MAISTRU/ȘEF DE ECHIPĂ CFDP
SC SPIACT CRAIOVA SA este o societate de producție industrială, aparataj centralizare și telecomandă Căi Ferate ale cărei produse, servicii și lucrări se adresează în principal infrastructurii feroviare.
SPIACT Craiova, producător feroviar de peste 50 de ani în serviciul siguranței pe calea ferată, vine la târg cu o ofertă de cinci posturi: Electromecanic SCB, Electromecanic EA (IFTE), ȘEF SANTIER, Inginer SCB, Inginer Santier cu specific electric.
Societatea de Transport Bucureşti STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă.
La Târgul de Carieră Feroviară în România STB SA angajează: Electrician întreținere reparații, Electrician auto, Electrician IRSIA, Electrician IRR, Electrician secund, Electromecanic, Lacatuș, Mecanic auto, Vopsitor auto/întreținere, Strungar, Sudor, Tinichigiu, Vopsitor industrial, Rectificator, Tâmplar carosier și Spalator.
TPF INGINERIE SRL este parte din grupul Belgian TPF, ce activează începand cu anul 1991 în domeniul ingineriei în 58 de țări, pe 5 continente.
TPF Inginerie SRL, al cărei domeniu de activitate principal este reprezentat de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică vine cu o ofertă de unsprezece posturi de inginer:INGINER PROIECTANT LINIE DE CONTACT SI ENERGOALIMENTARE, INGINER PROIECTANT PODURI – SENIOR ( strict pentru proiectare), INGINER PROIECTANT PODURI – JUNIOR, COORDONATOR BIM -INFRASTRUCTURA CF, DIRIGINTE DE SANTIER – INSTALATII DE ELECTRIFICARE SI ENERGOALIMENTARE, DIRIGINTE DE SANTIER – TELECOMUNICATII FEROVIARE, DIRIGINTE DE SANTIER – SEMNALIZARE CED+CE+ERTMS, DIRIGINTE DE SANTIER – INSTALATII SANITARE, TERMICE CLADIRI, DIRIGINTE DE SANTIER – INSTALATII ELECTRICE CLADIRI, DIRIGINTE DE SANTIER – TRAFIC și DIRIGINTE DE SANTIER –CALITATE, CANTITĂŢI, MĂSURĂTORI, PROBE TESTE LABORATOR.
Vest Trans Rail, operator de transport feroviar cu capital privat 100% românesc, participă la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția a III-a, care va avea loc în perioada 8-9 decembrie 2020 pentru a „căuta oameni dornici să profeseze”.
Oferta cu care se prezintă la târg cuprinde atât locuri de muncă pentru posturile: Manevrant Vagoane, Șef de Tren, Mecanic Ajutor, Revizor Tehnic de Vagoane și Mecanic de Locomotivă,  cât și stagii de practică pentru: Mecanic de Locomotivă, Șef de Tren și Impiegat de Mișcare.
Cu o experiență mai mare de 30 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou și un partener de încredere pentru tramvai și companii cu linii industriale proprii.
Compania vine cu o ofertă de trei posturi de inginer: INGINER MECANIC PROIECTANT SDV-uri, INGINER CONDUCATOR SECTOR FORJARE ACE, INGINER MECANIC PROIECTANT APARATE DE CALE.
Urmăriți ofertele angajatorilor prezenți la Târgul de Carieră Feroviară în România și programați-vă la interviuri

BAICONS IMPEX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale si căi ferate. Având avantajul a peste 60 de specialiști angajați permanent (ingineri de drumuri şi poduri, căi ferate, specialişti în semnalizare şi telecomunicații, inginerie civilă, experți financiari, de mediu, topografi şi geotehnicieni, diriginți de șantier, experți tehnici, etc.) şi deținând o dotare tehnică corespunzătoare, BAICONS IMPEX S.R.L. este suficient de experimentată pentru a efectua servicii de înaltă calitate în perioade scurte de timp. Societatea are implementat un Sistem de Management Integrat prin care se asigură că în toate etapele de proiectare și asistență tehnică, sunt îndeplinite și respectate cerințele de calitate, mediu si sănătate ocupațională la nivel organizațional.

Societatea realizează: Studii de previziune, Studii generale, Studii de Pre-fezabilitate şi de fezabilitate, Analize tehnico-economice, Proiecte tehnice şi Detalii de execuție, Specificații tehnice, Studii de teren, Studii de mediu, Verificare proiecte de către personal atestat, Expertize tehnice de către personal atestat, Asistenţă tehnică, Consultanţă şi supervizare lucrări de execuție, etc.

COLABORATORI ȘI PARTENERI MEDIA

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic CTT BRAŞOV - calificare în toate domeniile de transport

Ultimele Articole