spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

Nou director la STB. Dat afară din PNL, pus de Gabriela Firea șef la transportul public

Începând de azi, avem un nou director la STB, în locul lui Andrei Creci. În ședința Consiliului de Administrație al Societății de Transport București, desfășurată joi, în funcția de director general a fost numit economistul Hazem Kansou, fost consilier general.

nou director la STB

Noul director va trebui să implementeze, începând chiar de mâine, măsurile impuse de starea de alertă pentru transportul public de călători.

Societatea de Transport București, urmașa fostei RATB, este cel mai mare angajator din Capitală, cu peste 11.000 de salariați. Andrei Creci fusese numit director general interimar al STB pe 14 noiembrie 2018.

Un nou director la STB. Hazem Kansou a fost exclus din PNL în februarie

Pe 18 februarie 2020, Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou, cei doi consilieri generali care au votat bugetul general al Capitalei propus de Gabriela Firea, au fost excluşi din PNL, a anunțat preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

„În şedinţa Biroului Politic al PNL Filiala Municipiului Bucureşti din 18 februarie, am propus şi s-a votat, în unanimitate, excluderea din PNL şi implicit retragerea sprijinului politic pentru consilierii generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou. Încălcarea repetată a Statutului şi a Codului etic al PNL nu rămâne fără urmări. PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciun compromis”, scria Violeta Alexandru pe Facebook la vremea respectivă.

Pe 14 februarie, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat bugetul Primăriei Capitalei pe 2020, de aproximativ 10 miliarde de lei, adică peste 2,1 miliarde de euro. Bugetul Primăriei Capitalei a fost votat de 33 de consilieri, printre care şi de cei doi liberali.

Ultimele Articole