spot_img
marți, iunie 28, 2022
spot_img

BREAKING Consiliul de Administrație a desemnat un nou director general al CFR Marfă

Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă (SNTFM) a numit vineri un nou director general al CFR Marfă.

director general al CFR Marfă majorări de salarii la CFR Marfă angajări la CFR Marfă delapidare la CFR Marfă măști de protecție pentru angajații CFR Marfă Firmele afectate de criza coronavirus amnistia fiscală restructurare la CFR Marfă Bugetul CFR Marfă pe 2019

Este vorba de Mihai Frăsinoi, care a mai condus societatea de stat în perioada 31 iulie 2009 (când l-a înlocuit în funcție pe Grațian Călin) – 14 mai 2010 (când funcția a fost preluată de George Micu). În prezent, Mihai Frăsinoi este inspector de stat la Autoritatea Feroviară Română – Inspectoratul de Siguranță Feroviară Craiova. Toată cariera sa a fost dedicată sectorului feroviar. A lucrat la SNCFR, CFR Marfă și la Unicom Tranzit.

Fratele său, Victor Frăsinoi, este director operațional la DB Cargo Romania.

De la plecarea lui Traian Preoteasa din funcția de director general al CFR Marfă, la finele anului trecut, societatea a fost condusă de Mihai Manole.

Un nou director general al CFR Marfă. Ce spune Cătălin Drulă

„Aşa cum spunea şi premierul Cîţu, noi nu mai putem avea găuri negre la infinit şi pierderi. Trebuie să avem o zonă de echilibru între venituri şi cheltuieli. Chiar am lucrat foarte mult în aceste luni. Am început şi schimbările la management. Astăzi chiar pot să vă anunţ că avem un nou director la compania CFR Marfă. E vorba de domnul Mihai Frăsinoi, care este profesionist în domeniul feroviar de o viaţă, care are sarcini dificile, dar în care îl ajutăm şi noi. Această companie, după cum ştiţi, trebuie să returneze un ajutor de stat enorm, mai ales prin penalităţile şi dobânzile acumulate din 2013, o decizie finală a Comisiei Europene, dar, împreună cu o echipă de profesionişti, vrem să scoatem la liman această companie”, a spus ministrul Transportrurilor, Cătălin Drulă, după dezbaterile pe bugetul MTI din comisiile parlamentare reunite de buget, finanţe şi bănci. (A.B.)

Ultimele Articole