miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Nou director al companiei Informatică Feroviară: un veteran al teatrelor de operații, experiență militară de peste 14 ani

Compania Informatică Feroviară va fi condusă de marți de către Radu Alexandru, consilier al șefului CFR SA, manager cu experiență militară de peste 14 ani, după cum se recomandă. Director al Informaticii Feroviare antrenat în Irak și Afghanistan.

Potrivit surselor Club Feroviar, acesta îl va înlocui pe Adrian Ambrosă, care deține funcția de director general interimar.

Radu Alexandru este în prezent membru al CA Informatica Feroviară și consilier al directorului general al CFR SA, Ion Simu-Alexandru.

De la comandant pluton la director al Informaticii Feroviare

Absolvent în 2005 al Academiei Forțelor Terestre de la Sibiu, Radu Alexandru are o carieră legată un timp îndelungat de armată, printre care comandant pluton comunicații și informații în Irak, consilier comunicații în Afghanistan. El a trecut în sectorul civil abia în 2011 în cadrul fimei Catfresh Fruct SRL care, după toate indiciile, nu mai figurează în prezent.

Radu Alexandru a intrat în sectorul feroviar în decembrie 2022 direct consilier al directorului general Ion Simu-Alexandru care a început să beneficieze de sfaturile lui Radu Alexandru pe probleme specifice activității companiei.

În Curriculum Vitae el se prezintă ca un manager cu o experiență militară de 14 ani, veteran al teatrelor de operații. El afirmă în documentul menționat că dorește să ocupe o poziție de conducere prin intermediul căreia să pună în practică cunoștințele sale și experiența căpătată în 16 ani de carieră.

Ultimele Articole