sâmbătă, februarie 17, 2024
spot_img

Nou Consiliu de Administrație la IRLU

Ministerul Transporturilor a numit la finele anului trecut un nou Consiliu de Administrație la IRLU – compania de reparații și întreținere locomotive și utilaje a CFR Marfă.

Potrivit deciziei AGA din 27 decembrie 2023, președinția CA IRLU  va fi asigurată de Laura Elena Țopa. Ca membri ai CA au fost numiți temporar Laura Elena Țopa, George Comsin Păunescu, Alexandra Savu, Florin Ștefan și Mihaela Negoi.

Consiliu de Administrație la IRLU

Reamintim că în luna noiembrie 2023, Carmen Popescu a fost numită director general al companiei. Carmen Popescu, fost director de achiziții al CFR Călători, a fost numită în locul lui Leonard Ciupitu care a devenit director general SCRL Brașov. Carmen Popescu a fost destituită ilegal din funcție de către Traian Preoteasa și a obținut în Justiție câștig de cauză împotriva măsurii abuzive de destituire. Aceasta s-ar fi opus semnării unui contract ilegal cu firma lui Călin Mitică, Remarul 16 Februarie.

Societatea Întreținere și Reparații Locomotive și Utilaje C.F.R. IRLU S.A. a fost înființată în anul 2001 prin externalizarea activității de reparații locomotive din cadrul Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfa „CFR MARFA” S.A.
S.C. C.F.R. IRLU S.A. realizează lucrări de revizii, reparații și modernizări locomotive pentru operatorii feroviari prezenți atât pe piață din Romania, cât și din străinătate, dispunând de 23 de unități și capacități aferente acestor prestații distribuite pe teritoriul României.

C.F.R. IRLU S.A. este autorizată AFER în calitate de furnizor feroviar și deține omologările și agrementările tehnice necesare.

Ultimele Articole