luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Northern Rail instaleaza noi sisteme de informare in statii

northern railOperatorul britanic Northern Rail va investi 264 mii lire (374 mii euro) pentru instalarea sistemelor de informare a clientilot (CIS) in statiile deservite.
Statiile Lostock Gralam si Cuddington vor beneficia de noi monitoare finantate de Cheshire West si Chester Council. Lucrand in parteneriat, Northern si consiliul local au instalat noi monitoare si in alte statii. Instalarea monitoarelor face parte din programul de investitii al Northern pentru zona Cheshire si reprezinta o parte a investitiei de 3 mil lire (3,95 mil euro), pentru 140 de statii din nordul Angliei, ce vor fi echipate cu noul sistem tehnologic.
Statiile din regiune care au beneficiat de noa tehnologie CIS sunt Alderley Edge, Cuddington, Lostock Gralam, Knutsford, Poynton, Holmes Chapel, Northwich, Sandbach, Greenbank, Sankey for Penketh, Delamere si Padgate.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole