joi, septembrie 21, 2023
spot_imgspot_img

Northern prezintă șase noi simulatoare de trenuri

Operatorul feroviar britanic Northern a prezentat șase simulatoare de trenuri de la firma SIM Factor din Polonia, care vor fi instalate în academiile de formare ale companiei în 2025. Se așteaptă ca acestea să fie livrate la sfârșitul anului 2024, iar primii ucenici să urce la bord la începutul anului 2025.

Operatorul a încheiat un parteneriat cu SIM Factor pentru a comanda cele șase simulatoare cu imersiune totală, cu platformă de mișcare, unde personalul de tren al viitorului își va câștiga trasele.

Simulatoarele de trenuri, care vor oferi mecanicilor de locomotivă, conductorilor și altor ucenici feroviari un mediu complet de lucru în cabină, vor avea 644 km (400 mile) de imagini reale de cale ferată din rețeaua nordică.

Academia va avea, de asemenea, un simulator de cabină de pasageri, pentru instruirea personalului operațional în ceea ce privește operarea ușilor, dispecerizarea și evacuarea de urgență, precum și patru săli de curs cu un total de 24 de replici statice ale cabinei de conducere pentru instruire suplimentară.

Northern va fi primul operator feroviar din Marea Britanie care va utiliza simulatoare de platformă mobilă și identifică în prezent noi locații în Leeds și Manchester pentru academiile sale de formare care pot găzdui simulatoare de această dimensiune.

„Avem aproximativ 3.500 de mecanici de locomotivă și conductori de tren în toată rețeaua noastră și primim în fiecare an aproximativ 400 de noi începători în aceste roluri cruciale. Ei reprezintă coloana vertebrală a operațiunilor noastre și este vital să investim în facilități pentru a-i pregăti la cele mai înalte standarde înainte de a intra în mediul real”, a declarat Lisa Leighton, director de personal la Northern.

În 2022, Northern a fost recunoscută oficial de către Ofsted ca „furnizor principal” de ucenicie, un statut care îi permite să ofere serviciile sale de formare de top din industrie altor operatori de trenuri și organizații din industria feroviară.

Tehnologia cuprinzătoare și simulatoarele oferite de SIM Factor sunt utilizate în primul centru european de examinare a candidaților la postul de mecanic de locomotivă, ca parte a procesului național de acordare a licențelor pentru operarea vehiculelor feroviare.

SIM Factor este un furnizor de top de simulatoare feroviare avansate, cu sediul în Polonia. Compania are o experiență vastă în furnizarea de sisteme personalizate de instruire și oferă soluții clienților din Polonia, Republica Cehă, Austria și țările baltice.

Ultimele Articole