spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Nomad Digital va livra servicii Wi-Fi pentru GWR

Nomad Digital a incheiat un parteneriat cu Great Western Railway (GWR) pentru livrarea celei mai bune solutii Wi-Fi noului operator Intercity Express Trains. Noul acord dezvolta parteneriatul existent cu GWR si implica instalarea sistemului de conectivitate Nomad pe 93 de trenuri noi. Sistemele Nomad vor fi instalate pe toate trenurile noi care vor fi introduse in serviciu cu calatori pana la sfarsitul lui 2019. Primul astfel de tren va incepe serviciul la sfarsitul acestui an.
Noile Trenuri Intercity Express vor fi dotate din fabrica cu infrastructura de conectivitate deschisa a Nomad. Acest lucru marcheaza si implementarea platformei CCU de ultima generatie a Nomad. Cea mai recenta arhitectura WiFi compacta a Nomad include tehnologii moderne, modemuri si puncte de acces de ultima generatie, permitand aplicatii operationale suplimentare integrate rapid de GWR si oferind clientului o solutie rezistenta in timp.
In plus, Nomad va furniza companiei GWR o solutie completa de raportare si monitorizare folosind noile sale sisteme Fleetview si NDInsight care ajuta operatorii sa vizualizeze performanta conectivitatii flotei lor in timp real. Parteneriatul include un pachet de management complet oferit de Nomad pentru noua flota Intercity Express Train, inclusiv serviciile expertilor sai in sisteme de intretinere, precum si suport auxiliar prin centrul de servicii cu clientii Nomad din Marea Britanie.
GWR furnizeaza servicii de mare viteza, cu trenuri de navetisti, regionale si de linie in South Wales, West Country si Cotswolds, precum si in regiuni extinse din sudul Angliei.

Ultimele Articole