sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Nokia va opera reteaua de telecomunicatii a S-Bahn Berlin

04-nokia-germaniaDB Netz, o subsidiara a Deutsche Bahn, a acordat companiei Nokia contractul privind managementul retelei de telecomunicatii a S-Bahn Berlin, sistemul feroviar care opereaza in si in jurul Berlinului. Nokia va oferi servicii de management pentru reteaua Internet Protocol/Multi-protocol Label Switching (IP/MPLS) a S-Bahn Berlin care include un sistem video care sustine dispecerizarea trenurilor, precum si sistemul de informare a calatorilor pentru 166 de statii.

Acest acord pe mai multi ani prelungeste relatia dintre Nokia si Deutsche Bahn pentru S-Bahn Berlin. Anterior,  Nokia a furnizat tehnologia IP/MPLS pentru suportul sistemului de dispecerizare a trenurilor si de informare a calatorilor. In prezent, Nokia isi asuma managementul complet al retelei IP/MPLS pentru S-Bahn Berlin, inclusiv procesele operationale importante, managementul performantei si dispecerizarea serviciilor de pe teren.

Acordul are ca scop asigurarea disponibilitatii coninue a retelei de telecomunicatii, inclusiv a sistemului de management video si a sistemului de informare a calatorilor care ajuta la reducerea intarzierilor si creste gradul de satisfactie al clientilor.

Ultimele Articole