joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

Noile tendinte in dezvoltarea transportului feroviar de mare viteza

Railway Pro 365 – Yearly Market Report
este publicatia anuala a platformei de comunicare Railway PRO care ofera publicului cititor o imagine de ansamblu asupra sistemului feroviar, prezentand statistici si studii referitoare la dinamica pietei.

Railway PRO 365 – Yearly Market Report este publicat in limba engleza si este distribuit la cele mai importante evenimente feroviare, printre acestea numarandu-se: InnoTrans Berlin, Railway Pro Investment Summit Bucuresti.

Prezenta companiilor in catalog sustine obiectivele de crestere a notorietatii, pozitionarea in piata ca furnizor de incredere, facilitand dezvoltarea unor relatii de durata cu clientii si partenerii de afaceri. Railway PRO 365 – Yearly Market Report ofera pachete de promovare ce se adreseaza tuturor companiilor interesate in a-si face cunoscute produsele si serviciile destinate pietei feroviare.

promo

passengersO rata a mobilitatii in crestere constanta alaturi de modernizarea infrastructurii feroviare si cresterea vitezelor comerciale, a sigurantei si confortului, implementarea unor solutii de transport intelligent si promovarea tehnologiilor cu emisii reduse de carbon conduc spre o sporire a investitiilor in transportul feroviar de pasageri.

Capitolul din Railway PRO 365 – Yearly Market Report dedicat pietei transportului de pasageri descrie piata serviciilor existente la nivel global. Sunt analizate serviciile pe distante lungi, dar si serviciile regionale, cum ar fi cele dedicate navetistilor si serviciile de transport suburban. Capitolul prezinta noile tendinte in dezvoltarea transportului feroviar de mare viteza, analizand proiectele in derulare si instrumentele financiare necesare modernizarii transportului de pasageri.

 

www.railwaycatalogue.com

Ultimele Articole