sâmbătă, septembrie 23, 2023
spot_imgspot_img

Noi tipuri de abonamente la CFR Călători și extinderea aplicației STB pentru acestea

Începând de miercuri sunt disponibile noi tipuri de abonamente la CFR Călători, iar în cazul STB acestea pot fi procurate și prin aplicația YouthTB.

Prin aplicatia YouthTB, toți călătorii își pot achiziționa un titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport de suprafață din zona metropolitană Bucuresti Ilfov, inclusiv abonamente integrate cu operatorii feroviari de pe ruta Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă (CFR Călători și Transferoviar Călători).

Aplicația YouthTB, lansată în toamna anului trecut pentru elevi și studenți (beneficiari de gratuitate sau reducere), este acum disponibilă tuturor tipurilor de utilizatori ai transportului public, a anunțat Societatea de Transport București. Pe lângă posibilitatea de modificare a perioadei de valabilitate a abonamentelor – doar dacă data de început a valabilității este în viitor, călătorii vor fi notificați în momentul în care vor să achiziționeze un nou titlu de călătorie, dacă acesta se suprapune ca perioadă cu altul activ în aplicație. De asemenea, este posibilă vizualizarea istoricului tranzacțiilor de achizitionare a titlurilor de călătorie și a detaliilor cu privire la fiecare achiziție.

”Facem încă un pas spre digitalizare și venim în ajutorul utilizatorilor noștri prin updatarea aplicației YouthTB, astfel încât aceasta să fie folosită de toți utilizatorii mijloacelor de transport în comun care vor să își achiziționeze simplu și rapid, direct din aplicație, un titlu de călătorie. Lansată inițial doar pentru elevi și studenți, aplicația s-a bucurat de un real succes, având deja peste 100.000 de utilizatori activi, ceea ce ne-a determinat să extindem funcționalitatea și către celelalte tipuri de călătorii și să diversificăm modalitățile de plată online. YouthTB va fi o aplicație independentă de 24Pay, dedicată în întregime serviciilor oferite de către Societatea de Transport București STB SA, urmând ca pe viitor să integrăm, pe baza unor parteneriate, și alte servicii ale municipalității”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB SA.

Noi tipuri de abonamente la CFR Călători, reîncărcabile

La rândul său, CFR Călători a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul propriu că începând cu data de 5 iulie 2023 pune la dispoziția pasagerilor carduri de transport reîncărcabile. Cardurile de transport reîncărcabile permit achiziționarea abonamentelor digitale: Nelimitat 30, Nelimitat 7 și Abonamente lunare valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică.

„Cardul Transport” va fi emis pe baza unei cereri completate de către client la casele de bilete din stațiile sau agențiile de voiaj CFR Călători. În curând, aceste abonamente digitale vor putea fi emise și pentru elevi și studenți.

În perioada de valabilitate, pentru posesorii de „Card Transport”, nu mai este necesară completarea unei cereri pentru emiterea abonamentelor digitale Nelimitat 30 și Nelimitat 7.

Ultimele Articole