spot_img
vineri, august 12, 2022
spot_img

Noi posturi la Bursa locurilor de munca din cadrul evenimentului InfraTRANS 2017

InfraTRANS 2017, organizat de AIFR si Club Feroviar, se va desfasura in perioada 23-24 mai, in statia CFR Bucuresti Nord, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER si CENAFER.

In cadrul evenimentului, va avea loc Bursa locurilor de munca – Targ de joburi si cariera. Targul se va desfasura in Salonul Regal, in data de 24 mai, in intervalul orar 11:00-16:00.

  • Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa  “CFR Marfa” SA va participa la Bursa locurilor de munca si va face angajari pentru locatiile din tara si sediul central, in vederea ocuparii posturilor de mecanici locomotiva si consilieri juridici. Se ofera condiţii de lucru avantajoase şi pachet salarial motivant.
  • Grup Feroviar Roman, cel mai mare operator privat de transport feroviar de marfa din Romania, are urmatoarele posturi vacante: sef tren (Brazi, Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj, Galati), sef manevra (Bucuresti, Craiova, Timisoara, Arad, Cluj, Galati, Buzau, Capu Midia), mecanic locomotiva III (Brazi, Timisoara, Halmeu, Cluj, Dornesti, Galati, Buzau, Capu Midia), mecanic ajutor locomotiva (Govora, Craiova, Medgidia, Capu Midia), agent comercial (Capu Midia), manevrant vagoane (Brazi, Bucuresti, Pitesti, Oradea, Halmeu, Cluj, Brasov, Dornesti, Iasi, Galati, Medgidia, Constanta, Capu Midia). Pe langa acestea, GFR anunta posturi disponibile, pe functii ce nu tin de siguranta circulatiei, in cadrul compartimentelor tehnice: comanda personalului, trafic/circulatie, introducere date.
  • Informatică Feroviară SA este lider în România pe piaţa de soluţii şi servicii informatice pentru transportul feroviar si vine in intampinarea doritorilor cu urmatoarele posturi vacante: programator, analist, inginer de sistem in informatica, tehnician echipamente de calcul si retele.
  • Novatech, companie cu o bogata experienta in furnizarea de echipamente si servicii pentru industria auto si cea feroviara, anunta un post disponibil pentru functia de Project Manager.
  • Unicom Tranzit, un operator feroviar privat si expeditor de marfa care activeaza in Romania din anul 1994, angajeaza: dispecer (programare circulatie/programare personal), tehnician transporturi, mecanic locomotiva si automotor, sef tren, sef manevra, manevrant vagoane

Dintre companiile prezente la eveniment, si-au mai anuntat posturile vacante ISAF, voestalpine VAE APCAROM, FCC Construccion, CFR Calatori.

 

Accesul la expozitie se face pe baza inregistrarii pentru un bilet gratuit, disponibil pe www.infratrans.ro sau folosind formularul de mai jos

Ultimele Articole