spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Noi posturi anunțate în cadrul ”Carieră Feroviară în România”

Club Feroviar a lansat in urma cu o lună proiectul Bursa locurilor de muncă și internship-uri “Carieră Feroviară în România” , în cadrul căruia au fost publicate pe site-ul Club Feroviar posturile vacante ale următoarelor companii: CFR Marfă, CENAFER, voestalpine VAE APCAROM, Elmet Group, Novatech.

Acestora li se alătură „CFR Călători”, operatorul feroviar de pasageri numărul 1 din România, care desfășoară activități de interes public național, social și are ca obiect de activitate, principal, efectuarea transportului feroviar public de călători pe calea ferată.
Posturile anunțate sunt: acar, conductor tren, manevrant vagoane, șef manevră, șef tren, revizor tehnic vagoane, casier CF, electrician montator de instalații electrice la mijloace de transport, dispecer circulație, frigoriferist, inginer (ingineria transportului și a traficului, material rulant, logistician gestiune flux).

Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR) reprezinta interesele comune, fara nici o discriminare, ale membrilor sai în fata autoritatilor publice nominalizate în legislatia în vigoare, precum si în relatiile cu alte societati sau grupuri de societati comerciale, regii, organizatii interne sau internationale.
OPSFPR anunță disponibilitatea a două posturi, de secretar general și, cel de-al doilea, de asistent manager.

Cei interesați au posibilitatea de a aplica direct la companiile cu posturi vacante, intrând în contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii, prin intermediul site-ului Club Feroviar.

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile disponibile vizează atât persoanele cu studii superioare cât și pe cele cu studii medii.

 

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://clubferoviar.ro/abonare-newsletter/  sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/,  pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

 

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole