vineri, februarie 16, 2024
spot_img

Noi membri se alatura PRIME

02-primePlatforma de Infrastructura Feroviara din Europa (PRIME) saluta cei trei noi membri ai sai: SBB Infrastruktur (Elvetia), CFR Căile Ferate Române (Romania) si VPE, Biroul de Alocare a Capacitatii Feroviare din Ungaria.
In plus, Alain Quinet, Directorul General Delegat al SNCF Réseau, a fost confirmat ca presedinte asociat al industriei PRIME.
„Sunt incantat sa vad trei noi membri ai PRIME si sa il felicit pe Alain Quinet pe realegerea sa. Impreuna vom continua munca noastra de identificare a celor mai bune solutii pentru imbunatatirea infrastructurii feroviare europene. Ne concentram in continuare pe inovare, siguranta si finantarea infrastructurii”, a declarat Henrik Hololei, Directorul General pentru Mobilitate si Transport al Comisiei Europene.
PRIME a fost creat in 2013 si este prima platforma care implica atat Comisia Europeana, cat si directori din industria infrastructurii feroviare. PRIME functioneaza ca un sistem de avertizare precoce de evidentiere a problemelor si de identificare a solutiilor posibile din sfera legislativa.

Ultimele Articole