spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Vest Trans Rail face recrutari pentru trei posturi

 

Vest Trans Rail face recrutari pentru 3 posturi in cadrul companiei:

  • mecanic de locomotivă cu zona de domiciliu: Muntenia, Dobrogea, Oltenia, Banat, Ardeal, Moldova;
  • mecanic ajutor cu zona de domiciliu: Muntenia, Dobrogea, Oltenia, Banat, Ardeal, Moldova;
  • șef de tren cu zona de domiciliu : preferabil Banat, Oltenia, sudul Ardealului;

Pentru toate posturile regimul de munca este “Turnus” si se solicita autorizari standard AFER/CENAFER confom fiecarui post.

Mai multe detalii despre aceste posturi, precum si alte posturi diferite, pot fi gasite pe site-ul Club Feroviar la sectiunea “Cariera Feroviara in Romania”, accesand urmatorul link: www.clubferoviar.ro/jobs, unde se poate aplica direct la postul dorit si intra in contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii.

compania Vest Trans Rail, efectueaza transporturi nationale si internationale, realizate pe infrastructura publica si privata din Romania. Vest Trans Rail colaboreaza cu operatori feroviari din intreaga Europa, printre care Rail Cargo Hungary, MMV Hungary, Gysev Cargo, Bulmarket DM Bulgaria, BDZ Cargo, Bulgarian Railway Company, Serbian Railways, SZDS s.a.
______________________

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile disponibile vizează atât persoanele cu studii superioare, cât și pe cele cu studii medii.

In cadrul proiectului Bursa locurilor de muncă și internship-uri “Carieră Feroviară în România”, au fost publicate pe site-ul Club Feroviar posturile vacante ale următoarelor companii: CFR MarfăCENAFERvoestalpine VAE APCAROMElmet GroupNovatech, CFR Călători, OPSFPR, Rail Cargo Carrier, Cargo Trans Vagon.

______________________

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://clubferoviar.ro/abonare-newsletter/  sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/, pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

 

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole