luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Newag livreaza trenuri pentru PKP SKM

01-newagNewag S.A. a livrat doua trenuri Impuls 31WE companiei PKP Szybka Kolej Miejska. Cele doua trenuri Impuls noi produse de Newag S.A. sunt trenuri de calatori cu patru vagoane si o capacitate de 529 de calatori, 359 in picioare si 170 pe scaune. Aceste trenuri sunt diferite de trenurile Impuls 31 WE fabricate pana in prezent in privinta numarului de usi si a nivelului podelei. La cererea transportatorului, fiecare vagon are patru usi, iar inaltimea podelei este adaptata nivelului peronului SKM (960 mm), care este cu 200 mm mai inalt comparativ cu versiunea standard a Impuls 31WE.
„Suntem multumiti ca trenurile Impuls fabricate de Newag vor fi primele trenuri electrice noi care vor opera pe rutele SKM Trójmiasto. Trenurile noastre Impuls sunt automotoare moderne care se evidentiaza nu numai datorita designului, dar si datorita faptului ca ofera conditii confortabile si sigure de transport”, a declarat Zbigniew Konieczek, presedintele Newag S.A.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole