joi, februarie 22, 2024
spot_img

New York lanseaza cereri de propuneri pentru constructia a 1.025 de vagoane de metrou

NYAutoritatea Metropolitana de Transport din New York (MTA) a dezvaluit caracteristicile a 1.025 vagoane de metrou noi si reinterpretate, inclusiv imbunatatiri importante aduse exteriorului si interiorului vagoanelor existente, usi mai late, dar si adaugarea a pana la 750 de vagoane descoperite. Aceste vehicule vor reduce timpul de asteptare si vor creste capacitatea de transport.
MTA va lansa o cerere de propuneri pentru constructia a 1.025 vagoane de metrou noi conform careia timpul destinat proiectarii si productiei, dar si eficienta consturilor, vor fi factori decisivi in acordarea contractului. Cererea de propuneri va scoate in evidenta si necesitatea alinierii cu liniile directoare privind proiectarea ale MTA care au fost stabilite dupa revizuirea celor mai bune practici in mai multe zone metropolitane majore din intreaga lume si care au identificat mai multe elemente cheie pentru utilizare in sistemul newyorkez.
Antenna Design si consultantul in inginerie civila, CH2M, au creat un nou model de vagon de metrou. In plus, Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a specificat elementele cheie care vor fi prezente in renovarea a 31 de statii de metrou aflate in Zona Metropolitana New York si a anuntat ca prima din mai multe cereri de propuneri va fi eliberata zilele acestea.
Grimshaw Architects si Arup au fost managerii de proiect care au condus initiativa statiilor.
MTA va elibera o cerere de propuneri pentru primul pachet de trei statii aflate in Brooklyn: Prospect Avenue Station, 53rd Street Station si Bay Ridge Avenue Station.
Cererile de propuneri pentru restul de 31 de statii vor fi lansate in urmatoarele 12 luni si vor fi distribuite in cele cinci unitati administrative ale orasului. Primul contract va fi acordat in toamna. Statiile vor fi inchise pe o perioada maxima de 6 luni.

Ultimele Articole