luni, decembrie 4, 2023
spot_img

Network Rail a testat cu success Thameslink ETCS

network railNetwork Rail a testat cu succes sistemul ETCS care va permite trenurilor sa calatoreasca la fiecare doua sau trei minute prin centrul Londrei, folosind noile trenuri Siemens Clasa 700, apartinand Govia Thameslink Railway.
Programul Thameslink a atins o noua piatra de hotar la 30 iulie, cand trenul a mers prin centrul Londrei folosind Sistemul European de Control al Trenurilor (ETCS) Nivelul 2. Semnalizarea in cabina este necesara pentru a permite trenurilor sa opereze automat intre statiile St Pancras si Blackfriars, sub supravegherea soferului, pentru a permite pana la 24 de trenuri sa opereze pe ora incepand cu 2018. Acesta a fost primul dintr-o serie de teste functionale si operationale planificate in urmatoarele 16 luni pentru a asigura operarea trenurilor in siguranta si in mod eficient.
Anul trecut, Network Rail a testat semnalizarea incabina princentrul Londrei folosind un tren de teste Clasa 313, iar in colaborare cu Govia Thameslink Railway (GTR) si Siemens, testele au fost realizate folosind un tren Clasa 700 in cadrul Centrului de Integrare Nationala ETCS.

Ultimele Articole