duminică, mai 28, 2023
spot_img

BREAKING Nașul anti-mască a fost sancționat de CFR Călători. A fost trimis la ”împins vagoane”

La mai bine de 24 de ore după producerea incidentului într-un tren pe relația București-Constanța, nașul anti-mască a fost sancționat de conducerea CFR Călători.

nașul anti-mască a fost sancționat Nașul anti-mască fără măști în tren

”CFR Călători s-a autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală de către un angajat. În urma cercetării interne conform reglementărilor legale în vigoare, comisia de disciplină a decis ca șeful de tren să fie retrogradat profesional, astfel încât să nu mai intre în contact cu publicul călător. De asemenea, din funcția de șef de tren a fost trecut pe un post inferior, de manevrant vagoane. În același timp, salariul i-a fost diminuat corespunzător. CFR Călători face precizarea că nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu”, se arată într-un comunicat dat publicității marți seara de operatorul feroviar de stat.

Societatea amintește că masca de protecție este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, atât pentru personalul propriu cât și pentru călători și menționează că orice abatere de la această regulă va fi sancționată ferm conform reglementărilor în vigoare.

Nașul anti-mască a fost sancționat. El fusese amendat și de Poliție

În cursul dimineții de marți, poliţiştii au anunţat că bărbatul respectiv a fost invitat să se prezinte la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, fiind amendat cu suma de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Conductorul dintr-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Constanţa a fost filmat luni dimineața fără mască de protecţie, deşi aceasta este obligatorie în mijloacele de transport în comun. Mai mult, nașul a ridiculizat și măsurile luate de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

”Cine a declarat pandemia în ţara asta? E declarată cumva pandemia în ţara asta şi eu nu ştiu? În România, Ministerul Sănătăţii nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesaţi. Deci nu faceţi nişte afirmaţii care nu le înţelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul Sănătăţii. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie”, a spus controlorul de bilete.

Întrebat de către călătorul care-l filma de ce purtăm atunci măştile de protecţie, controlorul a afirmat: ”De proşti, de aia, că nu le purtăm de deştepţi, că dacă le purtam de deştepţi…”.

Ultimele Articole