sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

Malaezia acorda contracte pentru Linia 2

kualaCompania de transport rapid din Malaezia, MRT, a acordat 4 pachete de contracte pentru constructia liniei Sungai Buloh-Serdang-Putrajaya (Linia 2). Consortiul Hap a castigat contractul pentru lucrarile de inginerie, achizitie, constructie, testaresi dare in folosinta a trenurilor electrice si a echipamentelor din depoul liniei. Valoarea contractului este de 401,4 milioane. Consortiul include Hyundai Rotem, compania malaeziana Apex Communications si Posco Engineering (Corea).
Cel de-al doilea contract implica lucrarile de inginerie, achizitie, constructie, testare si dare in folosinta a sistemelor de semnalizare si control al trenurilor pentru Linia 2, acordate unui consortiu format din Bombardier (Malaezia) si Global Rail. Valoarea contractului este de 113,5 milioane de dolari. Bombardier este contractorul sistemelor de semnalizare si control al trenurilor pentru linia Sungai Buloh-Kajang.
Compania malaeziana IJM Construction a castigat contractul in valoare de 364 de milioane de dolari pentru constructia si finalizarea viaductului de 4,6 km si lucrarilor asociate catre Jalan Ipoh North Portal. De asemenea, IJM este contractorul liniei suspendate care leaga Maluri Portal de Taman Connaught (ca parte a liniei Sungai Buloh-Kajang). A fost nominalizat si ca subcontractor pentru constructia a 4 si este deservita de 31 de statii, oferind legatura intre regiunea Greater Kuala Lumpur si Klang Valley.
Malaysian Resources Corp a fost castigatorul licitatiei pentru constructia si finalizarea viaductului de 2,6 km. Alte lucrari asociate vor fi realizate de Persiaran APEC din Cyberjaya catre Putrajaya Sentral.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole