luni, martie 4, 2024
spot_img

Mott MacDonald si Systra se alatura JV-ului Balfour Beatty VINCI pentru oferta HS2

hs2Balfour Beatty VINCI, consortiul format din Balfour Beatty si VINCI, a incheiat un parteneriat cu consortiul Mott MacDonald SYSTRA pentru partea de proiectare a ofertei pentru Linia de mare viteza 2 (HS2).
Expertiza SYSTRA privind sistemele feroviare de mare viteza, alaturi de abilitatile ingineresti ale Mott MacDonald ofera cunostinte complementare pentru livrarea tuturor cerintelor de proiectare necesare ofertei Balfour Beatty VINCI pentru HS2. De asemenea, Mott MacDonald SYSTRA si-a luat angajamentul de a utiliza un lant de livrare local pentru toate lucrarile intreprinse.
In martie 2016, Balfour Beatty VINCI a fost preselectat pentru 4 pachete de lucrari de ingineri civila in cadrul HS2 estimate la o valoare cuprinsa intre 3,3 miliarde de lire-5,4 miliarde lire. In decembrie 2015, Balfour Beatty VINCI a fost, de asemenea, preselectat ca unul dintre contractorii care ar putea sa castige o parte din lucrarile de pregatire a HS2 in valoare de 900 de milioane de lire si a fost invitat sa liciteze in martie 2016.
Contractorii castigatori ai pachetelor principale de inginerie civila vor fi anuntati mai tarziu anul acesta, iar lucrarile de pregatire vor fi initiate in 2017.

Ultimele Articole