spot_img
vineri, decembrie 3, 2021
spot_img

Motorină Rompetrol pentru CFR Călători. Contract pentru următoarele patru luni

Motorină Rompetrol pentru CFR Călători. Rompetrol a câştigat o licitaţie în urma căreia va livra motorină pentru locomotivele Diesel ale operatorului feroviar de stat, potrivit datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Motorină Rompetrol pentru CFR Călători locomotivă reparată la RELOC

Rompetrol și-a adjudecat contractul pentru livrarea de motorină timp de patru luni, în valoare de 70,72 milioane de lei.  Valoarea contractului este uşor sub valoarea estimată de  CFR Călători, (71 milioane de lei), iar societatea a primit două oferte. În urma licitaţiei publice, Rompetrol Downstream   cîştigat contractul, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport preţ-calitate.

Motorină Rompetrol pentru CFR Călători, de la Rafinăria Petromidia

Motorina este produsă la Petromidia, cea mai mare rafinărie din România, deţinută de Grupul Rompetrol-KMGI.

Rompetrol opera, la finalul anului trecut, o rețea de distribuție carburanți formată din 918 unităţi de puncte de alimentare (staţii proprii, staţii partener, staţii mobile: expres, baze interne de 5, 9 şi 20 metri cubi), în creștere cu 14% față de nivelul din 2017.  La acestea se adaugă şase depozite de carburanți (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești) și trei stații de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad și Pantelimon), amintește Economica.net.

Vânzările totale de carburanti ale Rompetrol Downstream şi Rompetrol Gas au atins anul trecut un nivel de 2,38 milioane de tone (benzine, motorine, gaz petrolier lichefiat), în crestere cu 6% față de volumul obtinut în 2017.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole