marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Licitație pentru motorină la CFR Călători, în valoare de 14 milioane de euro

O licitație pentru motorină la CFR Călători, în valoare de 14 milioane de euro, a fost lansată de operatorul feroviar de stat în Ajunul Crăciunului.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a postat vineri după-amiază în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație ce are ca obiect ”Carburant pentru motoare diesel (motorină), conform SR EN 590 + A1:2017”. Valoarea totală estimată a contractului de livrare de motorină pe parcursul a patru luni este de 69.095.000 de lei, echivalentul a aproape 14 milioane de euro.

La evaloarea ofertelor, componenta financiară (prețul) va conta în proporție de 95%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de livrare. Se vor puncta termenele de livrare mai mici decât cele prevăzute în documentația de atribuire. Termenele de livrare prevăzute în documentația de atribuire, la secțiunea Modelul de contract, sunt de șapte zile pentru livrarea cu cisternă auto.

Condiții de participare la licitația pentru motorină la CFR Călători

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015 sau echivalent.

Garanția de participare este de 690.950 de lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 aprilie 2022.

Ultimele Articole