spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Moțiunea de cenzură a picat. Cătălin Drulă rămâne ministrul Transporturilor

Cătălin Drulă rămâne ministrul Transporturilor, după ce moțiunea de cenzură a picat marți după amiază în Parlamentul României.

moțiunea de cenzură a picat Cătălin Drulă a mers cu trenul

Au fost înregistrate doar 201 de voturi ”pentru” moțiunea de cenzură inițiată de PSD, faţă de cele 234 necesare. De asemenea, a fost înregistrat un vot ”împotrivă”.

Venit în Parlament să răspundă acuzațiilor din moțiunea PSD, premierul Florin Cîțu a lansat un atac nu doar la adresa social-democraților, ci și a lui Ludovic Orban (fost ministru al Transporturilor), cu care își dispută șefia PNL.

Moțiunea de cenzură a picat. Ce a spus Florin Cîțu

”Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, o ameninţare. Şi o vedem şi în această moţiune de astăzi. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic şi vehement oricărei colaborări, de orice formă, cu PSD. Toţi românii trebuie să ştie că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Ştiţi deja ce fel de politician sunt. Şi ştiţi că niciodată, dar niciodată nu aş susţine, nici măcar în glumă, să dau jos propriul Guvern ca apoi să fac guvernare cu PSD. Am intrat în politică fiind liberal convins şi voi respecta până la capăt principiile şi valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba speraţi. Vă minţiţi singuri. După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dvs. Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică, nu scăpaţi”, a declarat Florin Cîțu de la tribuna Parlamentului, citat de HotNews.

Acuzațiile lui Marcel Ciolacu

În replică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut premierului Florin Cîţu „să revină pe pământ” şi să oprească „sarabanda împrumuturilor” pentru a nu mai crea alte „generaţii de sacrificiu”.

„Domnule Cîţu, aroganţa nu vă ajută la nimic, dimpotrivă, uitaţi-vă în istoria colegilor al cărui preşedinte vreţi să fiţi, toată gaşca de pedelişti care sunt în spatele dumneavoastră au plesnit de aroganţă şi au pierdut. Reveniţi pe pământ, opriţi sarabanda împrumuturilor. Ajung atâtea generaţii de sacrificiu. Nu mai creaţi altele”, a spus Ciolacu. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole