marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Moscova lanseaza serviciile pe Inelul Central

moscowAutoritatile din Moscova au anuntat ca sunt pregatite sa lanseze serviciile de transport de pasageri pe Inelul Central (fosta denumire-Inelul Feroviar Mic). „Suntem pregatiti sa lansam serviciile pe linia Moscow Central Ring care ofera conexiuni intre marile districte. Linia are o lungime de 50 km”, a declarat primarul Sergei Sobyanin.
Trenurile de pasageri Lastochka ar urma sa fie puse in circulatie comerciala din septembrie, iar autoritatile spera ca linia sa devina a doua linie circulara de metrou, ca baza a sistemului de transport din Moscova. Linia va reduce timpul de calatorie cu 20 minute, urmand sa circule 100 de perechi de trenuri in ambele directii. Initial vor circula trenuri cu cate 5 vagoane, urmand sa fie adaugate inca 5 vagoane la fiecare tren. Capacitatea anuala a liniei va fi de 300 mil de pasageri pana in 2025.
Ruta circulara are o lungime de 50 de km, deservita de 32 de statii din care 17 au legaturi directe cu statiile de metrou si 6 cu serviciile suburbane. In prezent sunt efectuate teste.

Ultimele Articole