joi, mai 16, 2024
spot_img

Moscova lanseaza licitatie pentru 300 de tramvaie

Mosgortrans-tram_I_75744b7370Mosgortrans, operatorul de tramvai din capitala Rusiei, a anunțat că va lansa o licitație pentru un proiect ce prevede furnizarea și asigurarea serviciilor de mentenanță pentru 300 de tramvaie noi.
”Achiziția noilor tramvaie cu podea joasă reprezintă un pas pentru confortul utilizării acestui mijloc de transport. Noile vehicule vor circula pe șine complet modernizate”, a punctat Yevgeny Mikhailov, directorul general al Mosgortrans.
Se estimează că livrările vor avea loc în trei etape, în perioada 2017 – 2019, câte 100 de tramvaie anual.
Mosgortrans continuă să implementeze o serie de măsuri menite să dezvolte acest sector al transportului public și să creeze o infrastrcutură modernă și confortabilă pentru pasgerii care utilizează transportul cu tramvaiul. Astfel, în ultimii cinci ani, Moscova a modernizat peste 140 km de linie de tramvai, cale simplă, urmând ca până la sfârșitul lui 2016 să fie modernizați alți 50 de kilometri.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole