spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Moscova construieste primul hub de tranzit

moscow-metroConform Administratiei din Moscova, statia de metrou Seligerskaya va fi primul punct de tranbordare din oras, a declarat Marat Khusnullin, Viceprimar pentru Dezvoltare Urbana si Constructii. „Tinand cont de progresele facute, hub-ul Seligerskaya va fi primul finalizat in cadrul acestui program. Avem aici un contractor foarte puternic si motivat. Santierul de lucru este incadrat, autorizatiile si licentele au fost obtinute, iar compania incepe lucrarile”, a declarat Khusnullin.

Anul acesta, autoritatile planuiesc sa semneze contracte pentru constructia a 18 huburi noi de transport. In prezent, 67 de statii noi de metrou se afla in etapa de constructie sau proiectare si fiecare dintre acestea va adaposti un hub de tranzit. Aceste centre de tranzit ofera acces la mai multe mjiloace de transport: metrou, trenuri de suprafata si trenuri de navetisti. Timpul de calatorie va fi astfel redus semnificativ.

Unele huburi sunt de tipul park-and-ride, iar altele includ structuri mai extinse. Acestea vor include facilitati integrate si servicii precum hoteluri, cazare si alte facilitati.

Ultimele Articole