spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

Modificări în circulația trenurilor CFR Călători, pentru lucrări. LISTA completă

Săptămâna viitoare, mai exact marți, vor interveni modificări în circulația trenurilor CFR Călători, pentru ca CFR SA să poate lucra la infrastructura feroviară.

Lucrările vor avea loc marți, 20 decembrie, în stația Miercurea Ciuc și din această cauză la mai multe trenuri se va asigura transbordarea cu mijloace auto a călătorilor.

Modificări în circulația trenurilor CFR Călători. Transbordare auto

Într-un comunicat postat pe site-ul propriu, SNTFC CFR Călători anunță că în data de 20 decembrie 2022  în circulația trenurilor vor interveni următoarele modificări:

  • la trenul IR 1541 Iași – Siculeni – Miercurea Ciuc – Sâncrăieni Hm – Brașov se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Siculeni (de la trenul IR 1541) la Hm Sâncrăieni pentru trenul IR 12545 Sâncrăieni (plecare 13.50) – Brașov (sosire 15:37).
  • la trenul IR 1543 Brașov – Miercurea Ciuc – Siculeni – Iași se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Sâncrăieni (de la trenul IR 1543), la stația Siculeni, pentru trenul IR 12543 Siculeni (plecare 13:48) – Iași (sosire 19:28).
  • la trenul R 5201 Marăşeşti – Miercurea Ciuc se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Siculeni (de la trenul 5201) la stația Miercurea Ciuc.
  • la trenul R 5203 Mărăşeşti – Miercurea Ciuc se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Siculeni (de la trenul 5203) la stația Miercurea Ciuc.
  • la trenul R 5211 Miercurea Ciuc – Oneşti se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Miercurea Ciuc la stația Siculeni (pentru tren R 5211).

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Ultimele Articole