sâmbătă, iunie 3, 2023
spot_img

Modificări în circulația trenurilor, pentru lucrări la infrastructură pe secția CF 502

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat marți că în perioada următoare intervin modificări în circulația trenurilor, pentru lucrări la infrastructură.

Modificările au fost operate la solicitarea Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, care vrea să realizeze lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Vatra Dornei și Hm Roșu, pe secția de circulație feroviară 502.Modificări în circulația trenurilor. Este afectat IR Iași-Timișoara

Astfel, potrivit comunicatului postat de CFR Călători pe site-ul propriu, în circulația trenurilor vor interveni următoarele modificări:

În perioada 05 aprilie – 08 aprilie 2022, trenul IR 1833 Iași – Cluj Napoca – Timișoara Nord va circula ca tren IR 12833 în relația Iași (plecare ora 08.10) – Pașcani –  Suceava – Stroești – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Larion–  Ilva Mică – Beclean pe Someș – Dej Călători – Cluj Napoca – Aleșd – Oradea – Ciumeghiu – Arad – Șag – Timișoara Nord (sosire ora 01.01).

De asemenea, intervin modificări și în circulația unor trenuri regio pe ruta Vatra Dornei – Ilva Mică și retur care vor fi anunțate la nivel local, în stațiile de cale ferată de pe traseu.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Ultimele Articole