vineri, mai 17, 2024
spot_img

S-a semnat contractul de supervizare la modernizarea liniei ferate Ronaț Triaj-Arad

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA și Asocierea Baicons Impex SRL (lider de asociere) – Arex Lider Company SRL, au semnat vineri contractul de supervizare la modernizarea liniei ferate Ronaț Triaj-Arad.

Contractul, în valoare de 16.872.829,68 lei (fără TVA), echivalentul a aproximativ 3,4 milioane de euro, vizează pentru serviciile de consultanță și supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor, aferente obiectivului de investiții „Modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad”, Lot 4 Ronaț Triaj – Arad.

Perioada de supervizare a lucrărilor este de 42 de luni, se arată în postarea de pe Facebook a CNCF CFR SA. Sursa de finanţare va fi asigurată prin Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil.

Ce prevede contractul de supervizare la modernizarea liniei ferate Ronaț Triaj-Arad

Activitatea contractantului/supervizorului este aceea de supervizare, în calitate de „Supervizor”, a proiectării şi execuţiei de lucrări în conformitate cu prevederile HG nr. 1/2018, pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice.

Contractantul/supervizorul va urmări ca Proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

Lucrările supervizate sunt aferente secțiunii Ronaț Triaj – Arad, de la km 008+183 (semnalul de ieşire din Ronaţ Triaj Gr. D) la km 56+350 (semnalul de intrare în staţia Arad), inclusiv liniei CF Aradu Nou – Glogovăț.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole