spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Licitație de 10 milioane de euro pentru modernizarea depoului de tramvaie din Craiova

O licitație în valoare de aproape 10 milioane de euro a fost lansată pentru modernizarea depoului de tramvaie din Craiova.

Primăria Municipiului Craiova a postat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice, faza PT+PAC+DE +Documentații avize, autorizații, acorduri +certificate performanță energetică, servicii de asistență din partea proiectantului pe parcursul derulării contractului și execuția lucrărilor pentru proiectul <Modernizare depou și Modernizarea stațiilor de redresare pentru alimentarea electrică a tramvaielor – Faza 2 – Modernizare depou tramvaie>”.

Pentru implementarea proiectului, Municipiul Craiova a încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia un contract de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Obiectivul general al proiectului vizează creșterea atractivitatii și eficienței sistemului de transport public local din municipiul Craiova prin implementarea unor măsuri integrate ce vizează îmbunătățirea transportului public de călători cu tramvaiul și descurajarea utilizării transportului privat.

Valoarea estimată a contractului, care se va derula pe parcursul a șase ani și jumătate (78 de luni) este de 49.269.573,56 lei lei (exclusiv TVA).Condiții de participare la licitația pentru modernizarea depoului de tramvaie din Craiova

Ofertantul trebuie să fi executat în ultimii cinci ani, raportaţi la data limită de depunere a ofertelor, în cadrul a maximum șase contracte, lucrări similare duse la bun sfârșit, în valoare cumulată de cel puţin 35.000.000 de lei fără TVA. Prin lucrări similare, autoritatea contractantă înțelege lucrări de construire/extindere/modernizare/reabilitare cale de rulare tramvai/metrou/ cale ferată.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 aprilie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 4 august 2022.

Ultimele Articole