marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

MobileIron devine partener strategic EMM pentru Eurostar

07-eurostarEurostar a ales compania MobileIron ca baza pentru initiativele sale de transport care se concentreaza pe transformarea mobilitatii in avantaj competitiv. Eurostar a redus cu 50% facturile la dispozitivele mobile ale angajatilor, a imbunatatit experienta prin reducerea timpilor de calatorie si a creat eficiente operationale atat in trenuri, cat si in depouri.
Pentru ca mecanicii de locomotiva si managerii calatoresc constant intre tari, Eurostar a inteles ca mobilitatea poate insemna mai putin timp pierdut pentru angajatii sai care calatoresc cel mai mult. Eurostar a avut nevoie de un partener EMM strategic (managementul mobilitatii pentru companii) care poate creste pe masura ce este pus in implementare.
„La inceput, am dorit sa oferim angajatilor noi dispozitive mobile de calitate care sa le permita sa acceseze informatii de calitate. Siguranta este primordiala. Am evaluat cei mai buni distribuitori de EMM conform unor criterii stricte. MobileIron a fost cea mai buna alegere pentru noi datorita flexibilitatii sale si sigurantei sporite”, a declarat Andy Simmonds, Director Infrastructura si Operatiuni IT, Eurostar.
In prezent, Eurostar se bazeaza pe MobileIron pentru a asigura si gestiona dispozitivele mobile ale companiei si pentru a implementa aplicatiile personalizate si terte. Aplicatiile si dispozitivele contin date importante, astfel incat posibilitatea de a sterge date sau aplicatii de la distanta in cazul pierderii sau furtului unui dispozitiv este vitala.

Ultimele Articole