luni, iulie 1, 2024
spot_img

Minoră dată dispărută, găsită într-un tren de un ceferist care a alertat Poliția

O minoră dată dispărută a fost depistată într-un tren de călători de către un ceferist care a anunțat organele de Poliție.

„Minora de 12 ani, din Blaj, care a fost dată în urmărire, ieri, 1 februarie 2023, ca urmare a faptului că a dispărut de la domiciliu, a fost găsită. Aceasta a fost identificată, noaptea trecută, într-un tren de călători ce circulă pe ruta CâmpiaTurzii – Războieni, de către un conductor de tren care a anunțat poliția. Din primele cercetări a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat joi dimineață Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Minoră dată dispărută, căutată de Poliție

Polițiștii din Alba au pornit miercuri în căutarea unei minore care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 1 februarie 2023, în jurul orei 15,00, polițiștii Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați de către o femeie din Blaj, cu privire la faptul că, în seara zilei de 31 ianuarie 2023, fiica sa, Hampu Nicoleta Damaris, de 12 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, după cum a relatat presa locală.

Polițiștii au făcut cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei au fost rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. Toată povestea s-a terminat cu bine, după ce minora a fost depistată de ceferist.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole