marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Recomandările polițiștilor pentru minivacanța de 1 Decembrie la călătoria cu trenul

Inspectoratul General al Poliției Române a făcut vineri o serie de recomandări pentru cei ce merg cu trenul în minivacanța de 1 Decembrie.

minivacanța de 1 Decembrie controale în gări

În perioada 28 noiembrie – 2 decembrie, Poliţia Română va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier, a anunțat vineri IGPR, prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, în toată țara, polițiștii vor acționa, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au precizat oamenii legii. La nivel naţional, în medie, zilnic, aproximativ 10.000 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la investigaţii criminale, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, de la transporturi, luptători de la acțiuni speciale și din cadrul altor structuri se vor afla în teren şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Aveți grijă de bagaje în minivacanța de 1 Decembrie!

Structurile de Poliţie Transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, în aeroporturi, precum şi în porturile la Marea Neagră sau de pe Dunăre.

”Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc. De asemenea, pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în locurile publice care nu sunt necesare. Este o perioadă în care, cu toții, forțe de ordine și cetățeni, trebuie, mai mult ca niciodată, să formăm o singură echipă, în lupta împotriva acestui nou virus”, se încheie mesajul IGPR.

Ultimele Articole