spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Poliția Română patrulează în gări și în trenuri în minivacanța de 1 Decembrie

Agenții Poliției Române patrulează în stații de cale ferată, în triaje și în trenurile de călători în minivacanța de 1 Decembrie.

Astfel, în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, Poliţia Română, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, acţionează pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier, a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

De asemenea, în toată țara, polițiștii vor acționa, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. La nivel naţional, în medie, zilnic, peste 8.000 de poliţişti se vor afla pe teren şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.Poliția Transporturi va asigura ordinea publică în gări și în trenuri în minivacanța de 1 Decembrie

Structurile de Poliţie Transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, în aeroporturi, precum şi în porturile la Marea Neagră sau de pe Dunăre.

„Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc. De asemenea, pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în locurile publice care nu sunt necesare. Este o perioadă în care, cu toții, forțe de ordine și cetățeni, trebuie, mai mult ca niciodată, să formăm o singură echipă, în lupta împotriva acestui virus”, se mai arată în comunicatul dat publicității de IGPR.

Ultimele Articole