Ministrul Transporturilor discuta cu liderii federatiilor sindicale feroviare

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe s-a intalnit, la 19 octombrie, la sediul Ministerului Transporturilor, cu liderii federatiilor sindicale feroviare, deschizand astfel seria de intalniri cu partenerii sociali ce activeaza in domeniile de activitate gestionate de ministerul de resort.

In cadrul reuniunii au fost discutate subiecte precum situatia existenta la nivelul companiilor din calea ferata, solutii pentru imbunatatirea conditiilor de munca si actele normative  care trebuie promovate pentru dezvoltarea domeniului feroviar.

”La inceput de mandat vreau sa va transmit dumneavoastra si oamenilor pe care ii reprezentati ca veti avea in mine un partener de dialog. Ceea ce, insa va cer, atat dumneavoastra cat si angajatilor din companiile feroviare este sa incepem sa reconstruim ce a reprezentat odata calea ferata. Nu va fi un drum usor dar aveti alaturi un om care stie ce inseamna disciplina, profesionalismul si onoarea.

Pana in prezent tot ceea ce am construit, am realizat pentru ca am avut alaturi o echipa. De aceea, va invit sa fiti alaturi de mine, sa avem un dialog sincer, constructiv iar daca vor mai fi si greseli, sa le corectam cat mai repede” a precizat Felix Stroe, Ministrul Transporturilor.