sâmbătă, septembrie 23, 2023
spot_imgspot_img

Ministrul Economiei recomandă trenul pentru deplasarea pe Litoral

Ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, a ales trenul pentru o deplasare în interes de serviciu spre Litoral, fiind încântat de condițiile de călătorie. Reclama făcută de către ministru acestui mijloc de transport nu a convins însă toți internauții. Ștefan Radu Oprea însă recomandă trenul.
Trenul reprezintă o opțiune foarte bună atunci când alegi ca destinație Litoralul românesc, spune ministrul într-o postare pe pagina sa de socializare.
„Un tren interregio din Gara de Nord, București ajunge la Constanța în mai puțin de două ore și jumătate. Astăzi, pentru că se efectuează lucrări de întreținere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu mașina este mai mare. Trenul cu care călatoresc este curat, sigur și cu toate locurile ocupate”, recomandă el călătoria cu trenul.
Ministrul se va afla la comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea Litoralul românesc „cu ochii celor care controlează”. Apoi „vor urma apoi întâlniri cu operatorii din turism. Îmi doresc să oferim condiții cât mai bune pentru ca Litoralul românesc să fie destinația de vacanță aleasă de către turiștii români și străini”. Oprea menționează că viteza trenului era de 150 de kilometri la oră, el postând și o captură de pe ecranul telefonului mobil ce indică viteza.

Români mai puțin convinși de reclamă

În replică la postarea sa, un internaut a obiectat că aceste condiții bune se găsesc doar pe București – Constanța. „Ar trebui să vă gândiți și la cei care, pe calea ferată, pentru a ajunge la Marea Neagră, străbat o țară întreagă, ca melcul, în zeci de ore și în ce condiții”, spune unul.
„Stimate domn, acum 26 de ani, cu trenul rapid ajungeai la Constanta în 2h 30m, deci o mare evoluție nu este, mai ales că anii au trecut și trenurile sunt aceleași, dar mai uzate. Am involuat, nu evoluat, așa că nu vă mai lăudați”, îl atenționează altul.

Ultimele Articole