Doi foști miniștri ai Transporturilor și cel actual se vaccinează miercuri. Alți doi au bifat deja

19 ianuarie 2021

Doi foști miniștri ai Transporturilor și cel în funcție se vaccinează miercuri, 20 ianuarie 2021, începând cu ora 10,00.

foști miniștri ai Transporturilor se vaccinează vaccinarea anti-covid

”Miercuri, 20 ianuarie 2021, începând cu ora 10,00, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Dr. Carol Davila va începe vaccinarea membrilor Guvernului împotriva COVID-19”, a anunțat marți Palatul Victoria.

În afară de Cătălin Drulă, actualul ocupant al biroului de la etajul 1 al Palatului CFR, din Cabinetul condus de Florin Cîțu mai fac parte doi foști miniștri ai Transporturilor – Lucian Bode (acum ministru de Interne) și Alexandru Nazare (titularul Finanțelor). Alexandru Nazare a fost ministru al Transporturilor în perioada 9 februarie – 7 mai 2012, iar Lucian Bode în intervalul 4 noiembrie 2019 – 23 decembrie 2020.

Drulă, Bode și Nazare se vaccinează la Romexpo miercuri, Băsescu și Orban au primit deja prima doză

foști miniștri ai Transporturilor se vaccineazăÎntre timp, alți doi foști miniștri ai Transporturilor au fost deja inoculați cu prima doză de vaccin. Primul a fost, sâmbătă, fostul președinte Traian Băsescu, care s-a vaccinat tot la Spitalul Militar Central din București. El a putut să se imunizeze în etapa a doua pentru că are peste 65 de ani, dar și pentru că este fost șef al statului și în prezent europarlamentar, deci parte dintr-un serviciu esențial în stat.

Marți, şi fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban s-a imunizat la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, unde s-a dus împreună cu șefa Senatului, Anca Dragu.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vineri, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind președintele Klaus Iohannis.