spot_img
vineri, decembrie 2, 2022
spot_img

FOTO-VIDEO Un Mini Cooper a fost lovit de tren la Uricani. Șoferița a reușit să scape

Un autoturism Mini Cooper a fost lovit de tren marți dimineață la Uricani, în spatele fabricii Antibiotice Iași, fără a fi înregistrate victime.

Mini Cooper a fost lovit de tren
FOTO Ziarul de Iași

Mașina condusă de o tânără, un Mini Cooper, s-a oprit exact pe trecerea de cale ferată. Șoferița a avut prezență de spirit, a ieșit din autoturism și s-a îndepărtat, informează Ziarul de Iași. Trenul Regio 16503 care aparține companiei Regio Călători și care circula pe ruta Iași – Hârlău a lovit mașina în partea din față.

Accidentul rutier s-a produs pe raza comunei Miroslava din județul Iași.

Un Mini Cooper a fost lovit de tren. Echipajele de intervenția au ajuns la fața locului

Din fericire nu s-au înregistrat victime, în urma acestui incident fiind avariată doar mașina. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri. ”Un autoturism a oprit pe calea ferată la pasajul Uricani. Șoferul a ieșit din autoturism. Nu au fost victime. Autoturismul a fost avariat în partea din față. Echipajele abilitate stabilesc cauza producerii accidentului feroviar (de fapt este vorba de un accident rutier – n.red.). La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și echipajul de primul ajutor calificat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași. (A.B.)

Ultimele Articole