spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

Poliția de Frontieră a prins patru migranți pe calea ferată. Încercau să treacă în Ungaria

Poliția de Frontieră Oradea a prins patru migranți pe calea ferată, care încercau să treacă fraudulos în Ungaria.

Patru cetăţeni străini au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş în timp ce încercau să treacă pe jos graniţa în Ungaria, potrivit Agerpres, preluată de site-ul Știri pe Surse.

Potrivit unui comunicat de presă al ITPF Oradea, poliţiştii de frontieră i-au depistat pe migranţi în timp ce mergeau pe jos, pe rambleul de cale ferată, către linia de frontieră, încercând astfel să treacă ilegal în Ungaria.

Deși în comunicat nu se menționează acest lucru, cel mai probabil este vorba de secția de cale ferată 334 Oradea-Episcopia Bihor-Biharkeresztes.

Polițiștii au prins patru migranți pe calea ferată. Veneau din Tunisia, Algeria și Afganistan

Deoarece cele patru persoane nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului de pază a frontierei, pentru a se face verificări.

În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că doi dintre ei sunt cetăţeni din Tunisia, unul din Algeria, iar altul din Afganistan, cu vârste cuprinse între 21 şi 46 ani. ”În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se mai menţionează în comunicatul dat publicității de oamenii legii.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole