spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

Metroul și tramvaiul din Dubai, suspendate pe timp de noapte

Autoritatea de Drumuri și Transporturi (RTA) din Dubai a decis să suspende serviciile de transport cu metroul și tramvaiul pentru a efectua lucrări de dezinfecție împotriva COVID – 19.

Tramvaiele din Dubai vor fi dezinfectate noaptea

Metroul și tramvaiul din Dubai sunt suspendate noaptea. Decizia face parte din Programul național de sterilizare din Emiratele Unite, derulat de Ministerul Sănătății și Prevenției și Ministerul de Interne. Operațiunile de dezinfecție vor fi derulate între orele 20:00 și 6:00, de joi până duminică dimineața. Operațiunile de sterilizare vor fi încheiate duminică 29 martie la 6:00 am.

Metroul și tramvaiul din Dubai, suspendate noaptea. Ziua circulă

Toate mijloacele de tranzit public vor continua să funcționeze de la 7:00 la 19:00 în această perioadă, în conformitate cu programele lor obișnuite, spune RTA.

Guvernul a solicitat locuitorilor să nu-și părăsească locuințele decât pentru a cumpăra alimente, produse esențiale de bază și medicamente.

Oamenii pot beneficia de servicii de taxiuri prin Careem și Uber Apps. Cu toate acestea, aceste platforme vor oferi călătorii doar către spitale. (D.C.)

Ultimele Articole