duminică, februarie 18, 2024
spot_img

Metroul din Melbourne lanseaza cererile de exprimare a interesului pentru semnalizarea tunelului

melbournePrim ministrul statului Victoria, Daniel Andrews, a anuntat cererile de exprimare a interesului pentru realizarea unui consortiu privind proiectul feroviar al tunelului Metroului din Melbourne. Consortiul va proiecta, dezvolta, si livra sisteme de semnalizare, comunicatii si auxiliare in valoare de 1 miliard de dolari australieni (734 milioane dolari) pentru tunelul de metrou. Lucrarile vor include instalarea semnalizarii de inalta capacitate pe linia Sunbury-Cranbourne/Pakenham si noul tunel care traverseaza orasul. Cererile de exprimare a interesului sunt asteptate de peste tot din lume si pot fi depuse pana pe 23 iunie.
Siguranta calatorilor va fi sporita cu ajutorul usilor care despart peronul de linii in cele 5 noi statii subterane ale tunelului de metrou, facilitate de semnalizarea noua si de flota de trenuri de noua generatie.
Reamintim ca autoritatile au lansat cererile de exprimare a interesului pentru livrarea a 9 km din noul tunel de metrou din Melbourne. Procedura pentru proiectul public-privat privind tunelul si statille se incheie pe 9 iunie.

Ultimele Articole