spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

Metroul din Londra incepe instalarea noului sistem de semnalizare

02-london undergroundTransport for London a anuntat lansarea lucrarilor in cadrul programului de modernizare a patru linii ale Metroului din Londra. Instalarea echipamentului de semnalizare a inceput intre Edgware Road si Hammersmith, prima etapa a unei reabilitari complete a sistemelor de semnalizare si control de-a lungul liniilor Circle, District, Hammersmith & City si Metropolitan.

Noul sistem de semnalizare va permite Metroului din Londra sa opereze mai multe trenuri si mai rapid si va creste capacitatea celor 4 linii cu 33% pana la inceputul anilor 2020.

Noul sistem de semnalizare este furnizat de Thales si este similar sistemelor folosite in prezent pe liniile Jubilee si Northern unde performanta si fiabilitatea au fost imbunatatite si timpul de calatorie a fost redus.
Noul sistem de semnalizare va fi instalat pe sectiuni de-a lungul celor patru linii in perioada 2016-2021 cu principalele beneficii vizibile in 2022, cand frecventa trenurilor operate in timpul orelor de varf va creste la 32 de trenuri pe ora in centrul Londrei – un tren la fiecare doua minute. Frecventa trenurilor va creste si in restul timpului. Odata ce vor fi finalizate aceste patru linii, Metroul din Londra va introduce noile trenuri si sisteme de control pentru liniile Piccadilly, Central, Bakerloo si Waterloo & City.
Impreuna, liniile Circle, District, Hammersmith & City si Metropolitan reprezinta 40% din retea si includ cea mai veche parte a retelei, construita in 1863.

Ultimele Articole