luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Metroul din Londra depăşeşte obiectivul de punctualitate

02-london undergroundTransport for London a anunţat reducerea întârzierilor în reţeaua de metrou londoneză cu aproape 38% din 2011 până în prezent, ajungând la cel mai mic nivel atins vreodată. Cifra depăşeşte astfel obiectivul de 30% stabilit de primarul Londrei. Această îmbunătăţire a fost o urmare a unui program amplu de inovări şi modernizare, care a inclus:
– Investiţii susţinute în modernizarea sistemelor de semnalizare, a liniilor şi a materialului rulant. Astfel, pe liniile Victoria, Jubilee şi Northern, fiabilitatea a crescut cu 74%, 67% şi, respectiv, 40%.
– Noi tehnici de a stabili când este necesară mentenanţa pe linii pentru a preveni defectarea neprevăzută a echipamentelor şi întârzierea metrourilor.
– Colaborarea cu Poliţia Transporturilor pentru a interveni mai repede în cazul incidentelor.
– Reunirea inginerilor şi a personalului însărcinat cu operaţiile într-un singur centru de control pentru a urgenta reluarea serviciilor în cazul unor incidente.
– Instalarea de protecţii pentru sistemele de alarmă în trenuri, care a redus semnificativ numărul de activări din greşeală.
“O reţea de metrou fiabilă este crucială pentru succesul economic al Londrei. Sunt încântat că am oferit o asemenea schimbare în performanţă şi mulţumirile trebuie aduse miilor de angajaţi care au reuşit să pună în practică ameliorarea performanţei pentru milioanele de utilizatori zilnici ai reţelei de metrou. Ne putem mândri pe bună dreptate de progresul făcut în ultimii ani, în special ţinând cont de numărul record de pasageri care utilizează reţeaua,” a spus primarul Londrei, Boris Johnson.
“Scopul nostru este de a le oferi clienţilor cel mai bun serviciu posibil, construind în acelaşi timp o reţea modernă şi eficientă care este capabilă să răspundă nevoilor populaţiei în creştere a Londrei. Lucrăm la mărirea capacităţii metroului pentru a răspunde acestei cereri. … În acelaşi timp am redus fără încetare întârzierile pentru ca pasagerii să poată ajunge la destinaţie cu perturbări minime,” a spus Nick Brown, director, London Underground.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole