marți, decembrie 5, 2023
spot_img

Metroul din Londra acorda doua contracte pentru modificarea trenurilor la interior

03-SNC-LavalinSNC-Lavalin a castigat doua contracte pentru modificarea la interior a trenurilor operate de Metroul din Londra. Serviciile furnizate de echipa SNC-Lavalin’s Rail & Transit vor ajuta Metroul din Londra sa imbunatateasca accesibilitatea vehiculelor feroviare pentru persoanele cu mobilitate redusa si probleme de vedere.
Modificarile realizate de SNC-Lavalin vor contribui la imbunatatirea experientei de calatorie a pasagerilor, cu noi sisteme moderne de informare a calatorilor (PIS), sisteme de avertizare a calatorilor in situatii de urgenta (PEA), televiziune cu circuit inchis (CCTV) si sisteme imbunatatite de iluminat pentru fiecare vehicul, dar si spatii speciale pentru carucioarele cu rotile si carucioarele pentru copii.
Contractele se refera la flota 72TS (Linia Bakerloo, trenuri cu 7 vagoane, flota de 36 de trenuri), la flota 92TS (Central Line, trenuri cu 8 vagoane, flota de 85 de trenuri) si la flota 92TS (Linia Waterloo & City, trenuri cu 4 vagoane, flota de 5 trenuri). Spatiul interior al acestor trei flote de vehicule va fi reconfigurat de catre echipele de specialisti SNC-Lavalin.
Lucrarile de modernizare vor extinde durata de viata a flotelor si vor reduce costurile pe termen lung pentru Metroul din Londra, reducand, in acelasi timp, impactul asupra mediului comparativ cu inlocuirea vehiculelor.

Ultimele Articole