marți, februarie 20, 2024
spot_img

Acces închis la stația de metrou Tineretului, pentru refacerea scărilor

Metrorex a anunţat luni că, până la data de 2 decembrie 2019, accesul stației de metrou Tineretului aflat la intersecția B-dul Dimitrie Cantemir cu B-dul Gheorghe Șincai, de pe Magistrala 2I, (Berceni- Pipera) este închis pentru refacerea scărilor.

metrou Tineretului metrou la Tineretului

”Intrarea/ieșirea în/din stație se va face prin celelalte două căi de acces aflate pe B-dul Dimitrie Cantemir, capătul spre Piața Unirii. Mulțumim călătorilor pentru înțelegere și îi asigurăm și pe această cale de permanenta noastră preocupare pentru îmbunătățirea transportului cu metroul”, se arată într-un comunicat dat publicității luni dimineață de Metrorex.

Două guri de acces la metrou Tineretului, date în funcțiune în primăvară

Cele două noi guri de metrou la Tineretului, pe care se va face accesul în stație până pe 2 decembrie, au fost finalizate și date în funcțiune în primăvara acestui an.

Contractul privind construcția a două accese noi la stația de metrou Tineretului a fost atribuit prin licitație publică firmei SOPMET SA contra sumei de aproape 17 milioane de lei (3,8 milioane de euro). Cele două noi accese de la stația de metrou Tineretului sunt amplasate în zona de nord a acesteia, respectiv de-o parte și de cealaltă a bulevardului Dimitrie Cantemir (înspre stația de metrou Piața Unirii).

Ultimele Articole