S-a redeschis accesul dinspre Piața Iancului de la stația de metrou Obor, cu cinci zile mai devreme

26 august 2019

Metrorex a anunţat luni că s-a redeschis accesul dinspre Piața Iancului, a stației de metrou Obor, care fusese închis începând cu data de 20 august.

metrou Obor

”Lucrările de refacere a placajelor de la cele două scări fixe, existente la acel acces, au fost finalizate mai devreme. Astfel, calea de acces este la dispoziția publicului călător începând de astăzi, 26.08.2019, față de data preconizată pentru deschidere, 1.09.2019”, se arată în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Cale liberă de acces la stația de metrou Obor

La mijlocul lunii în curs, Metrorex anunța că, în perioada 20 august – 1 septembrie 2019, accesul stației de metrou Obor (în sensul de mers spre Dristor, ieșirea spre magazinul Bucur Obor), de pe Magistrala I, (Dristor-Pantelimon) va fi închis pentru refacerea treptelor de acces.

Recent, şi scările rulante din Pasajul Obor au fost refăcute de Primăria Sectorului 2.  Lucrările de înlocuire a scărilor rulante din Pasajul Obor au durat trei luni.

Perioada de lucru a fost prelungită din cauza lucrărilor realizate la sistemul de colectare a apelor pluviale și la rampa de susținere, ajustare necesară pentru a coincide cu noul model de scări rulante, informează Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2, instituţia responsabilă de lucrare.